Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

HSK1-Προετοιμασία για τις Εξετάσεις


Προετοιμάζεστε για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας HSK 1;
Σας καλωσορίζουμε στο site εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) με υλικό προετοιμασίας για τις εξετάσεις που αφορούν το δίπλωμα HSK-1. Συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται  εδώ .
你好 nĭ hăo 

Αν αγαπάς τα κινέζικα τότε είσαι στο σωστό μέρος!!!

Προετοιμασία για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης της Κινεζικής Γλώσσας
  • Υλικό προετοιμασίας για τις εξετάσεις HSK1
Μπορείτε σε αυτή τη σελίδα να βρείτε πλούσιο υλικό προετοιμασίας για τις εξετάσεις που αφορούν το δίπλωμα HSK-1 με τη μέθοδο e-learning
  •  Πληροφορίες Για να έχετε πρόσβαση στη πλατφόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται  εδώ .
Μην περιμένεις ξεκίνα τώρα! Κέρδισε το HSK1!
  • Πλεονεκτήματα: Με τη μέθοδο e-learning μελετάτε από το δικό σας χώρο και στο χρόνο που μπορείτε, με πολύ μικρό κόστος.  Το υλικό που θα βρείτε θα σας βοηθήσει να κάνετε μια ουσιαστική επανάληψη και να προετοιμαστείτε επιτυχώς για τις εξετάσεις του διπλώματος HSK-1.
  • Προϋποθέσεις: Λογαριασμό gmail * (χρησιμοποιείται η πλατφόρμα ασύγχρονης  τηλεκπαίδευσης google classroom**). Φυσικά απαιτείται η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, κινητού ή tablet και η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η συναλλαγή γίνεται μέσω PayPal***.
    * Η δημιουργία λογαριασμού email στη google είναι μια απλή και δωρεάν διαδικασία.
**  Στοιχεία που χρησιμοποιούνται κατά τη χρήση του google classroom. Πληροφορίες.
*** Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.
Στην πλατφόρμα θα βρείτε:
  •  Τεστ με τη δομή που έχουν οι εξετάσεις για εξάσκηση.
  •  Θεωρία και σημειώσεις που αφορούν το λεξιλόγιο και τη γραμματική για το HSK1.
  •  Κουίζ και ασκήσεις που αφορούν την ύλη του πρώτου επιπέδου.
  •  Χρήσιμο υλικό για να βελτιώσετε τόσο την κατανόηση κειμένου όσο και το ακουστικό μέρος.
  • Περιγράφονται τα πιο σημαντικά γραμματικά φαινόμενα με πλήρη επεξήγηση και παραδείγματα.
Όλα τα παραπάνω εφόδια σας προετοιμάζουν ώστε να περάσετε με άνεση και επιτυχία τις εξετάσεις.

Επίσης το υλικό θα βοηθήσει και εκείνους που ξεκινάνε την προετοιμασία για το επόμενο επίπεδο (HSK2). Μελετώντας το υλικό θα καλύψουν όποια κενά έχουν σε γραμματική ή λεξιλόγιο και θα κάνουν μια καλή επανάληψη.
Πρόσβαση στη πλατφόρμα από το κινητό

Με το Google Classroom apk μπορείτε να έχετε κάθε στιγμή πρόσβαση από το κινητό σας στο εκπαιδευτικό υλικό (χωρίς επιπλέον κόστος). Την εφαρμογή αυτή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας από το Google Play.

Πληροφορίες για το HSK-1
  • Το κόστος συμμετοχής για τις εξετάσεις που αφορούν το πρώτο επίπεδο (HSK-1) είναι 50 ευρώ και τα αποτελέσματα βγαίνουν σύντομα.
  • Οι εξετάσεις για το πρώτο επίπεδο του HSK είναι πολύ απλές και φιλικές προς τον εξεταζόμενο. Η εξέταση βασίζεται σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και αντιστοίχισης, ενώ  όλα τα ερωτήματα στο τεστ είναι γραμμένα σε πινγίν. Το τεστ αποτελείται από δυο μέρη: α. κατανόηση ακουστικού υλικού (το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή) και β. κατανόηση κειμένου (το οποίο απαιτεί καλή γνώση του λεξιλογίου και της γραμματικής).
  • Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε 150 λέξεις. 
  • Κάθε ερώτηση στο ακουστικό μέρος ακούγεται δυο φορές.
  • Η εξέταση διαρκεί 35-40 λεπτά.
  • Ο εξεταζόμενος δεν χρειάζεται να γράψει ή να μιλήσει στα κινέζικα. 
  • Ποιο είναι το επίπεδο; Οι εξεταζόμενοι που είναι σε θέση να περάσουν το HSK-1 πρέπει να μπορούν να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν πολύ απλές κινεζικές φράσεις.
  • Ποια είναι η βάση;  Για το επίπεδο 1, θα βγουν τρία αποτελέσματα, ένα για τα ακουστικά, ένα για την κατανόηση κειμένου και ένα συνολικό. Ο εξεταζόμενος πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 120 βαθμούς στο σύνολο για να περάσει το τεστ.
Διαβάθμιση εξετάσεων: Η γλωσσική δεξιότητα των κινέζικων διαρθρώνεται σε έξι επίπεδα (HSK1 – HSK6). Η κλιμάκωση δυσκολίας ξεκινά από το HSK1 (επίπεδο Α1) και καταλήγει στο HSK6.

Κινέζικα Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα!
 Η ιδιαιτερότητα της κινέζικης γλώσσας είναι ότι στην  γραφή χρησιμοποιούνται ιδεογράμματα σε αντίθεση με τις υπόλοιπες γλώσσες του κόσμου. Αυτό το χαρακτηριστικό της την κάνει να είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Η Κινεζική Γλώσσα είναι μία από τις αρχαιότερες γλώσσες του κόσμου και ομιλείται  από ~1,3 δισεκατομμύρια ανθρώπους στην Κίνα, αλλά και σε πολλές κινεζικές κοινότητες στον υπόλοιπο κόσμο.

Μαρία Κ. Tο περιβάλλον εργασίας στην πλατφόρμα είναι πολύ φιλικό και εύχρηστο, ώστε να διευκολύνει τη μελέτη. Επίσης το εκπαιδευτικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μια μέθοδο αυτοδιδασκαλίας. Με βοήθησε να κάνω σωστή προετοιμασία και να πάρω το HSK-I.



Μαθαίνω κινέζικα - HSK1- HSKI- Γλώσσα - προετοιμασία-κινέζικα για Έλληνες- Εξετάσεις Πιστοποίησης της Κινεζικής Γλώσσας-Chinese for HSK 1 - Online preparation for the HSK -e-chinese -Εξετάσεις Πιστοποίησης της Κινεζικής Γλώσσας- kinezika - Κίνα - Γραμματική - Λεξιλόγιο - Εξέταση -你好 -vocabulary - nĭ hăo - HSK - hsk1 -hskI - 汉语 Hànyŭ - 中文 Zhōngwén -HSK Vocabulary and Sample Tests Υλικό για HSK- προετοιμασία κινέζικων - Κινέζικα μαθήματα- κινέζικα - κινέζικη γλώσσα - The Hànyǔ Shuǐpíng Kǎoshì (HSK) (Chinese: 汉语水平考试)